Alexandru Man, nascut la 23 august 1969, a crescut in orasul Targu Mures. A inceput studiul chitarei in 1983. In anii ‘80 a cantat muzica rock fiind membru fondator al trupei Polifon din Targu Mures.
Incepand cu anii '90 odata cu deschiderea accesului la informatii din exterior, avand acces la materiale de studiu al jazz-ului, s-a orinentat treptat catre jazz. In a doua jumatate a anilor '90, pe langa propriul trio alaturi de Nagy Zsolt si Hollandos Zoltan, a colaborat cu muzicieni de jazz precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Cristi Soleanu, Catalin Razvan, Ciprian si Tudor Parghel, Marius Popp, formatia Jazz Unit, etc.
La sfarsitul anilor '90 alaturi de Nagy Zsolt si Bibo Lajos a activat in orchestra Teatrului National Tirgu-Mures.

Dupa anul  2000 a cantat cu contract in tarile scandinave. Activitatea muzicala pana in 2007 a fost sporadica, in rarele ocazii in care a urcat pe scena colaborand cu muzicieni de jazz cunoscuti in Romania si nu numai.

In 2010 a absolvit Facultatea de jazz Richard Oschanitzky din cadrul Universitatii Tibiscus Timisoara, iar in  perioada de studii a avut ocazia de a colabora cu muzicieni americani, precum Eldad Tarmu, Henry Franklin si a fost cooptat in noi proiecte cum ar fi noua formula Bega Blues Band, alaturi de care activeaza si in prezent.
Frecventele colaborari cu saxofonistul Lucian Nagy sau proiecte alaturi de contrabasistul Pedro Negrescu au fost primele semne ale unei preioade noi. Intesificandu-si activitatea muzicala, a colaborat cu Luiza Zan si big band-ul Mc Neese State University condus de saxofonistul Rick Condit.
Tot in 2010 printre partenerii de scena se numara Gyarfas Istvan. Colaborarea cu Istvan s-a dovedit a fi una fructuoasa. Dezvoltand mai departe acest proiect au evoluat in 2011 in cvartet de chitare alaturi de Sorin Romanescu si Juhasz Gabor. De asemenea, recent a luat parte la un proiect international cu muzicieni din patru tari: Cehia, Polonia, Ungaria, Romania.

Colaboreaza frecvent cu chitaristul Sorin Romanescu in proiectul Standards On Double Six initiat in 2010, proiect caruia i se alatura si Luiza Zan.
In prezent este masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti la sectia Jazz din cadrul Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala.